Naručivanje i dostava

Naručivanje telefonom

Ukoliko želite željenu robu možete naručiti putem telefona +381 60 60 60 372.

Radno vreme službe telefonske prodaje je radnim danima od 08:00 - 16:00.

Za naručivanje telefonom je takođe neophodno da posedujete e-mail adresu.

Cena isporuke

Dostava za porudžbine čija je ukupna vrednost preko 6000 dinara je besplatna.

Za porudžbine čija je ukupna vrednost manja od 6000 dinara, troškovi isporuke iznose 390 din.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke:

Vreme dostave pošiljke

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice je od 1 do 3 dana. Na dan isporuke dobijete obaveštenje od kurirske službe na telefon preko sms ili viber-a.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8 do 17 časova. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite!

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko ste pronašli u kutiji oštećen paket, uslikajte oštećenje i kontaktirajte nas na broj telefona 060 60 60 372, pa ćemo vas uputiti za dalje korake.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.