Program lojalnosti

Joko sistem nagrađivanja

Dragi kupci, U znak zahvalnosti za vašu vernost od 17.07.2023. uvodimo program lojalnosti kako bi tokom cele godine znali da ste kod nas cenjeni. Svaki put kada obavite kupovinu i vaša uplata biva evidentirana, taj iznos se automatski dodaje ukupnom iznosu koji ste potrošili tokom godinu dana i ostvarujuete popuste za naredni period. Kriterijumi i iznosi popusta su sledeći:

Ukupna potrošnja u toku 365 dana Visina popusta
30.000,00 - 49.999,00 RSD 3%
50.000,00 - 99.999,00 RSD 5%
100.000,00 - 149.999,00 RSD 7%
150.000,00 - 199.999,00 RSD 10%
preko 200.000,00 RSD 15%

Bonitetni period u kome se sabiraju vrednosti kupovina traje 365 dana. Tokom godine, kupovine će se sabirati, a vaš popust automatski povećavati o čemu ćete biti obavešteni mailom. Nakon isteka 365 dana, vaš popust se zaključava i važi vam tokom čitave sledeće godine. U koliko u toku naredne godine ostvarite veći iznos ukupne kupovine, dodeluje vam se novi, veći popust na osnovu lojalnosti.

U slučaju da tokom 365 dana niste kupovali na joko.rs, vaš Loyalty program se deaktivira. Ponovna aktivacija vrši se automatski narednom kupovinom u bilo kom iznosu čime se popust vraća na početnih 3% koje možete koristiti od naredne kupovine.

Svim kupcima koji su se registrovali na nasem sajtu u predhodnim godinama, biće dodeljen određeni nivo popusta za lojalnost na osnovu kupovina ostvarenih u prethodnom periodu koji će moći da koriste u narednih 365 dana od poslednje kupovine.

Popust iz programa lojalnosti se ne sabira sa drugim popustima, već se primenjuje onaj popust koji je veći. Popust iz programa lojalnosti primenjivaće se za one artikle koji nisu sniženi ili su sniženi po nižoj stopi od onoga koji je odobren kroz program lojalnosti.

Potrebno je da budete registrovani korisnik kako bi koristili program lojalnosti Registracija .

Sve informacije o Vašem programu lojalnosti i popustima možete pratiti na stranici Moj program lojalnosti .

Program lojalnosti statistika

U prodavnici na svakom proizvodu možete videti primenjene popuste.

Proizvod bez popusta
Proizvod bez popusta
Proizvod sa popustom
Proizvod sa popustom
Proizvod sa lojalti popustom
Proizvod sa popustom koji ste ostvarili putem lojalti programa
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.