Za mamu, tatu i najviše bebu

Kako je Joko postao idealno mesto za mamu, tatu i bebu? Ovaj blog smo posvetili nekoj vrsti istraživanja. Nas u Joko-u raduje informacija koju smo dobili posmatrajući i analizirajući naše porudžbine. Verovali ili ne mi smo uspeli da podmirimo potrebe beba, ali i mama i tata. Šta je to što je presudilo? Kvalitet ili jedinstvenost?
 

Tražim za bebu, biram za mamu 

 
Slušali smo vas i shvatili da često dođete na naš sajt da kupite na primer pelene za bebe ili flašice i onda vidite artikal koji je idealan za vas. Priznajemo da je ostati svoj u tržišnoj igri jako teško, ali ne i ne izvodljivo.
 
Na Joko radni najviše naručuju žene. Kada posete naš sajt žene se obično susretnu po prvi put i sa ponudom koja se tiče jedino njih. Naravno dodatno ih obradujemo time što nudimo potpuno organski asortiman. Nas je lako zapamtiti, kvalitet bebi artikala teško zaboraviti i onda se grupna kupovina za mame i bebe čini prosto podrazumevano. 
 
Da li ste drage naše istražile sav asortiman koji imamo za vas? Ako je odgovor- Nisam još, onda je pravo vreme da zaronite i istražite ponudu.
 
prorodna kozmetika i prirodni proizvodi joko
 

Kupujem za mamu, nagađam za bebu i pronalazim za sebe

 
Budimo iskreni i upitajmo se koliko muškaraca ume bez pomoći da kupi pelene za bebe? Ali ako žena zatraži određen artikal za pranje veša na bio bazi, onda će taj muškarac reagovati instiktivno i otići na Joko ponudu. Dok po deseti put pita ženu da li je to to što je tražila, muškarac istražuje dalje Joko sajt... On shvata da na sajtu nije zapostavljen ni on, i kreće polako da istražuje ponudu u muškom Joko kutku. Ono što mu je možda prvo zapalo za oko jeste Centifolia 3 u 1. Da li smo u pravu? Ako jesmo možete nam pisati vaša iskustva sa ovim artiklom na društvenim mrežama. 
 
Ko najviše kupuje na Joko sajtu?
 
Na Joko sajtu najviše kupuju žene. Naravno ovo se dalo i predpostaviti pošto više od 73% kupovine i nabavke za kuću i porodicu obavljaju žene.
 
Šta se najviše kupuje na našem sajtu?
 
Mi smo se tržištu predstavili kao radnja koja ume da prepozna razliku kada su bebi pelene u pitanju. Ako tražite organske bebi pelene, ako vam je kvalitet i sigurnost ispred svega onda je naš shop pravi za vas. Moony pelene su se izdvojile kao artikal koji se traži svaki dan sve više i više. 
 

Gde nas najviše prepoznaju?

 
Moramo priznati da su nas u Beogradu prvo zapazili. Ako krenemo da je Beograd grad sa najviše rođenih beba onda i ne čudi što smo se tamo prvo odomaćili kao brend. Međutim kako vreme prolazi ne zaostaje u narudžbinama kod nas ni Novi Sad, a ni cela teritorija Srbije. Smatramo da je za ovo brzo omasovljenje našeg brenda zaslužan prvenstveno kvalitet i opet kvalitet.
 

Da li na Joko radnji mogu pronaći sve za bebu?

 
Joko se trudi da uvek proširuje svoj asortiman. Da se razumemo mi naš asortiman proširujemo tek kada se uverimo da je određen artikal zadovoljavajuć za naše standarde koje smo stavili kao normu. Uvek vas obaveštavamo o dodatnim akcijama ili promocijama, tako da kod nas zaista možete kupiti sve za vašu bebu. Od pelena, preko cucli pa sve do bio kupke i kreme gela nakon ujeda insekata.
Tagovi: organska kozmetika za bebe kupovina prirodne kozmetike organska kozmetika za žene centifolia organska kozmetika za muškarce
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.