Flašice za bebe- Mama daj mi sok

Pelene za bebe

Flašice za bebe su potrošni materijal koji se bira kao da će trajati godinu do dve. Zašto? Bebi flašica je ono što treba garantovati kvalitet, standard flašice iz koje beba nešto konzumira mora biti premium kvalitet. 
 

Kupovina bebi flašice

 
U letnjem periodu se češće kupuju flašice za bebe. Konzumacija vode, sokova, limunada, mleka i svega ostalog čini flašicu češće korišćenom no u zimskom periodu. Ovo je normalno pošto svi mi više konzumiramo tečnosti u toplijim mesecima. Zbog svih tih navedenih stavki flašica za bebu mora ulivati sigurnost kod roditelja.
 
Sigurno ste prilikom potrage za dobrom bebi flašicom naišli na ogroman asortiam. Ono što mi predlažemo kada kupujete bebi flašicu jeste da se oslonite na kvalitet.
 

Flašice HEVEA 

 
Hevea flašice za bebe su izrađene od izdržljivog borosilikatnog stakla. Ovo staklo je otporno na ogrebotnine, toplotu i udarce, znači nema bojazni da flašica neće lepo da se opere, iskuva ili jednostavno pukne. Kada kupite Hevea flašice u Joko radnji onda uz njih dobijete i cuclu. Cucla na Hevea flašici je izrađena od prirodne gume i predstavlja mekšu i zdraviju varijantu ako ih uporedimo sa silikonskim cuclama. 
flašice za bebe beograd joko
 
Hevea flašice jesu dugotrajne, ali cucle bi trebalo da menjate na određen period. U Joko-u možete naći individualnu ponudu cucli.
 

Mama daj mi sok 

 
Vaša beba je gladna ili je možda žedna... Susreli ste se sigurno sa prizorom kada beba nervozno glođe cuclu. Ovo glodanje može biti prvi simptom nicanja zubića ili je beba jednostavno nervozna zbog gladi ili žeđi. Kako beba stalno stavlja u usta cuclu, ona bi trebalo da uvek bude besprekorno čista i da ne bude pohabana.
 
Kako smo malo čas kazali glodanje cucle, griženje cucle kod beba sa zubićima ili jednostavno samo konzumacija određene tečnosti može da ošteti cuclu nakon nekog vremena. Da bi vi bili sigurni u ispravnost cucle i u njeno održavanje onda je menjajte sporadično ili čim primetite da ona nije ona "stara".
 
kupovina flašica i cucli za bebu joko
 

Koliko flašica je bebi potrebno?

 

Ako krenemo od primarne stvari onda idemo redom:
 
1. Bebi flašica za mleko 
 
2. Bebi flašica za vodu 
 
3. Bebi flašica za čaj ili sok
 
Skoro svaka beba trenutno ima bar tri flašice sa različitom zapreminom. U našoj ponudi možete pronaći Hevea flašice koje će zadovoljiti sve kriterijume i standarde. Savetujemo vam da pogledate i sasvim nešto novo kada su bebi flašice u pitanju, a to su Hevea flašice sa loptom. Ove flašice sa loptom mogu služiti za čaj, sok ili mleko. Važno je da ova inovativna flašica jača ručice vaše bebe i pomaže joj da savlada koordinaciju. Ako se niste do sada upoznali sa ovim flašicama, savetujemo vam da to učinite ovim putem. 
Tagovi: bebi flašice flašice za bebe novi sad hevea flašice flašice za bebe flašice za bebe beograd
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.