Kako odabrati prave pelene za Vašu Bebu?

Pelene za bebe

Kako odabrati prave pelene za Vašu bebu? Ovo pitanje nije retoričko, verovali ili ne mnogo porodica, a najviše mama se zabrine nad ovim pitanjem? Više od 73% mama razmišlja o brendu i tipu pelena, dok više od 55% mama traži i konstantno testira nove pelene na tržištu. 

Vodič za srećno rastućeg malog člana porodice 

Dolazak novog člana porodice donosi radost, smeh i mnogo ljubavi. Uz sve te divne trenutke, roditeljstvo takođe donosi određene izazove. Jedan od glavnih izazova jeste- izbor pravih pelena za vašu bebu. S obzirom na raznolikost pelena dostupnih na tržištu, donošenje prave odluke može biti izazov. 

Kako odabrati prave pelene za Vašu Bebu? 

Koje pelene za bebu odabrati

Kada se radi o odabiru pelena nije to samo brend u pitanju. Koža bebe je osetljiva i jako lako može doći do iritacija. Nije svaki brend za svaku bebu. Međutim ako birate eko i organik brend, onda je vaša beba bezbrižna.

1. Tip pelena: 

  • Postoje različite vrste pelena, uključujući jednokratne, višekratne i ekološki prihvatljive pelene. Razmislite o svojim preferencama, stilu života i ekološkim vrednostima prilikom odabira.
Ono što je najvažnije jeste da koristite i prilikom higijene i prilikom odabira pelene reper koji kaže-Što manje hemije. Čisto organska pelena sačuvaće i ojačaće barijeru kože vaše bebe.

2. Veličina:

  • Velika većina proizvođača pelena obezbeđuje veličine koje odgovaraju uzrastu vaše bebe. Pazite na oznake i preporuke proizvođača kako biste odabrali odgovarajuću veličinu pelena. Kada je pelena odgovarajuća ona je komforna vašoj bebi. Velike pelene zbog trenja stvaraju iritaciju i nelagodu. 
Takođe ako ste birali veću pelenu od one koje je potrebna, vaša beba prilikom pokreta može da pomeri pelenu. Kada se pelena pomeri, tečnost iz pelene može završiti van, tada opet dolazi do nelagodnosti, iritacije i vaša beba kreće da plače. 
 
U našoj ponudi uvek možete videti veličinu za predviđen uzrast vaše bebe. Ono što je najvažnije uvek se možete osloniti na nas, ako vam je potreban dodatni savet ili preporuka.

3. Materijali i sastav:

  • Mnoge bebe imaju osetljivu kožu, pa obratite pažnju na materijale od kojih su pelene napravljene. Proizvodi bez mirisa i dodataka često su bolji za bebinu kožu.
Kada nema jakih mirisa vaša beba je mirnija. Takođe jaki mirisi su često simbol "hemijskih" umetaka. Vaša beba je jako nežna i ti prvi meseci bi trebali proći sa što "prirodnijim" prelenama, kozmetikom i ostalim aksesoarom. 
 
Najbolje pelene za bebe na tržištu

4. Upijajuća moć:

  • Pelene treba efikasno upijati kako bi obezbedile suvoću i udobnost za vašu bebu. Proizvodi koji obezbeđuju dugotrajnu zaštitu i smanjuju rizik od iritacija kože su odličan izbor.
Morate shvatiti da plač bebe jeste komunikacija sa vama. Ako beba plače znači da je nečim  nezadovoljna. Nezadovoljstvo često dolazi ako je beba gladna, ali isto tako može doći ako bebi smeta nešto. Često neadekvatna veličina pelene ume da stvori nezadovoljstvo kod bebe. 

5. Praktičnost i dizajn:

  • Ako je praktičnost važan faktor za vas, jednokratne pelene su često najbolji izbor. Ako želite doprineti očuvanju životne sredine, razmislite o ekološki prihvatljivim opcijama. 
Pelene koje vode računa o životnoj sredini su one koje brinu o budućnosti vaše bebe. Ekološki proizvodi koji se na ispravan način ophode prema okolini jesu oni koji brinu o budućnosti svih beba koje će jednom biti ljudi.

6. Cena:

  • Cena pelena može varirati u zavisnosti od brenda i tipa. Razmislite o svom budžetu i pronađite ravnotežu između kvaliteta i cene. Odnos kvaliteta i cene treba biti srazmeran, na taj način možete biti uvereni da ste na dobrom putu da pronađete pravi brend pelena za vas.
Takođe cena ne mora biti najvažniji faktor u odabiru. Kada je reč o ceni, prvo pogledajte kvalitet i dugotrajnost nekog brenda na tržištu. Naša ponuda se sastoji od pelena iza kojih stoje brendovi sa dugom istorijom na tržištu. Postojanost nekog brenda na tržištu jeste smernica ka odabiru pravih pelena za Vašu bebu.

7. Recenzije i preporuke:

  • Tražite i istražujte. Pretražite sve brendove i pogledajte recenzije drugih roditelja i samim tim ćete biti informisani i o njihovom iskustvu. Naravno tu su uvek i preporuke na koje se možete osloniti. 
Možete kontaktirati i nas, na taj način dobićete preporuku iz prve ruke. Mnoge bebe su odrasle u našim pelenama, za ovo vreme shvatili smo šta je najbolje za bebu i na taj način i koordinišemo sa našom celokupnom ponudom.

8. Testiranje proizvoda:

  • Pre nego što se opredelite za jedan brend, razmislite o kupovini manjeg pakovanja kako biste prvo testirali. Naravno ako pogledate ponudu našeg shop-a videćete da nudimo razne veličine, pakovanja i brendove. Možete se odlučiti za jedan brend kada testirate, a možete se odlučiti i za par proizvođača. Ako želite da testirate pelene koje nudimo možete nas kontaktirati radi slanja istih(Joko se trudi da bude maksimalno na usluzi).

JOKO vodič za izbor 

U konačnom izboru pelena, najvažnije je razmotriti potrebe i komfor vaše bebe. Prilagodite svoj izbor prema njenom uzrastu, veličini i osetljivosti kože. Sa pravim pelena, svaki osmeh vaše bebe biće siguran znak da ste napravili pravi izbor.
Joko najbolje pelene za bebe
Ako trebamo odgovoriti na pitanje: Kako odabrati prave pelene za vašu bebu? Testirajte više proizvoda iz naše ponude. Oslonite se na roditeljski instikt i oslušnite šta to poručuje vaša beba. Na ovaj način vi ste na dobrom putu da nađete dobre pelene koje pružaju vašoj bebi zadovoljstvo.
Tagovi: joko pelene za bebe pelene za bebe pelene beograd kupovina pelena pelene shop pelene novi sad
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.