Bebi je super uz Eco Bamboo

Pelene za bebe

Eco bamboo pelene su čini se dobile svoj status na tržištu. Danas kada je na tržištu sve dostupno mnogima se čini da ne mogu odabrati pravu stvar. Kada govorimo tj pišemo o bebi pelenama, roditelji tu sa pravom proučavaju svaki detalj.
 
 

Nova linija organskih pelena

 
Eco Bamboo pelene sadrže nežna bambusova vlakna, ova vlakna su tu da ispune sva očekivanja kada se radi o osetljivoj bebinoj koži. Ono što mnoge roditelje opredeljuje za kupovinu ovih pelena jeste to da su eco bamboo pelene mekane i prijatne na dodir. Uzimajući u obzir mekanost i sadržaj od mekanih bambusovih vlakana jasno nam je da je rizik od iritacije sveden na minimum.
 
 

Šta koriste BeSuper bambusove pelene?

 
Ove pelene za bebe koriste najkvalitetniju BAMBUSOVU viskozu. Prednost ovih pelena je i to što su bez hlora i bez dioksina, ovo je najnapredniji tretman beljenja/ TCF. E sada ako ste roditelji prvi put onda ste sigurno došli u nedoumicu između ECF ili TCF.
 

Koja je razlika između ECF i TCF?

 
Ove dve metode se razlikuju u metodama beljenja. I ove dve metode zapravo čine bitnu razliku kada se odlučujete za kupovinu bebi pelena. 
 

TCF metoda je skupa i retko se primenjuje. Trenutno u proizvodnji pelena se najviše koristi ECF metoda (Elemental Chlorine free) kada umesto hlora se koristi hlor dioksin. ECF metoda ima takođe značenje "bez hlora", ali ovo je samo korišćenje hlora u drugom obliku.

TCF metoda ne koristi nikakva jedinjenja hlora - ni hlor, ni hlor dioksin! Znači ako želite da budete apsolutno sigurni, odaberite TCF. 
bebi pelene novi sad
 

Bebi je super uz Eco Bamboo

 
Bebina koža jeste najzahtevnija. Ako pođemo od mekanosti ovih pelena shvatićemo zašto ove pelene trebaju biti bebin favorit. Isto tako ako smo kazali da nema hlora, onda je ovo još jedan razlog za odlučiti se za kupovinu. Znači kupovinom ovih pelena dobijate belo, mekano, prijatno na dodir i sveli ste brigu oko iritacije na minimum. Da li mislite da je ovo dovoljan razlog za odabir ovih pelena?
 
Da dodamo još jedan benefit ovih pelena: Sertifikat- STANDARD 100 by OEKO-TEX i TUV OK biobased sertifikatima.
 

Kupovina bebi pelena

 
Kada roditelji razmišljaju o kupovini pelena sada prvo razmišljaju o Eko standardima. Zašto? Zato što smo danas više nego svesni. Informacije su dostupne i možemo pročitati razna iskustva drugih roditelja. 
 

Da li trebate da se oslonite na iskustva drugih kada su pelene u pitanju?

 
Joko savet jeste da možete uvek da se informišete dodatno i podelite utiske sa drugim roditeljima. Imajte samo u vidu da nisu sve bebe iste tj ne reaguje svaka koža isto. Međutim kada je u pitanju mekanost to svaka beba voli.
 
be super bamboo pelene novi sad joko bebi radnja
 

Pelene iz Joko ponude se trebaju istražiti 

 
Ako tražite odgovarajuće pelene za vašu bebu, savetujemo vam da pogledate našu celokupnu ponudu. Bukvalno ne postoji roditelj koji se od prvog puta zadržao samo na jednoj vrsti pelena. U našem digitalnom izlogu imate više vrsta pelena koje zadovoljavaju sve kriterijume i standarde, isto tako naše pelene umeju da izazovu osećaj smirenosti kod svake bebe. 
Tagovi: bamboo pelene bamboo pelene beograd bamboo pelene novi sad bamboo pelene joko
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.